over auva

Digital Solutions. Business Solutions. Robot Solutions. Dat zijn onze drie pijlers. En daarbij staat telkens het woord ‘solutions’ – oplossingen – centraal. Want wij willen je volledig digitaal ondersteunen. Lokaal, vertrouwd en altijd onderbouwd.

Lokaal

Wij willen dicht bij je staan. En dat mag je heel letterlijk nemen. Van Diest tot Limburg; overal in je buurt vind je een AUVA! Kan je niet langskomen? We bieden zelfs hulp aan huis of online. Gedaan digitale kopzorgen!

Vertrouwd

De digitale wereld … die gaat razendsnel! Maar wij staan aan je zijde en helpen je om het tempo te volgen. Particulier, zelfstandige of een kleine KMO? Wij helpen je om volledig geconnecteerd en geoptimaliseerd te werken. Zo heb jij één aanspreekpunt die alles voor je regelt.

Onderbouwd

Na 25 jaar heeft de IT-sector geen geheimen meer voor ons. Wij denken graag met je mee en zoeken naar de beste oplossing voor je vraag. Ook kan je altijd rekenen op onze eigen fysieke en digitale servicedesk. Bijleren kan dan weer in onze AUVAcademy met tal van hands-on workshops.

Wij staan voor je klaar met onze eigen aanpak​

Goed
advies

Ieder verhaal is uniek. Dus wij maken graag tijd om te luisteren naar je vragen, problemen en noden. Zo wandel jij naar buiten met de meest optimale digitale oplossing.

Groot
gebruiksgemak

Kom je voor advies, herstelling of een totaaloplossing? Onze AUVA vakexperts staan telkens voor je klaar. Zo heb jij één vertrouwd aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Geheel
ondersteunend

Onze service gaat verder dan enkel het digitale. Samen met onze partners ontzorgen wij je graag zo ver wij kunnen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Gegarandeerd
geholpen

Je tijd is belangrijk, daarom zetten wij in op snelheid en gemak. Dit door onze afhaalautomaat, snelle herstellingen en afspraak-module.

Trotse Telenet partner

Telenet en AUVA hebben de handen in elkaar geslagen. Inmiddels mogen wij ons rekenen tot een van Telenet’s grootste partners. Zo kan je bij ons terecht voor vragen rond hun volledig aanbod. Heb je gekozen? Dan regelen wij je volledige aansluiting. Dat betekent minder papierwerk voor jou en toch zorgeloos genieten. Straf hé!

Maak kennis met ons team

Winkel

Wim
Kim
Wim
Gungor
Haroutan
Isabeau
Jelmer
Pascal
Tobe
Viktor
David
Jordy
Dimitri
auva team hasselt ward
Ward
team hasselt AUVA tina
Tina
Sven
Bart
Katinka
Noel
Kristof
Maikel
Nicky

Servicedesk

Brent
Dylan
Marc
Jorre
Kenneth
Thomas
Wout
Mathijs
Reinder
Joran
Steven

B2B

Timmy
Maikel
Mustapha

Staf-diensten

Betül
Gert
Linsy
Tabitha
Sara
Sabrina
Johan
Timo
Frederick
Gert
Selina
Wim
Saar

Management

Raf
Philip
Kris
Herman

Verbreed je digitale kennis op onze AUVAcademy