telenet digicorder digibox vervangen

Je oude decoder zal vanaf 30/06/2020 niet meer werken!


De evolutie staat niet stil. Ook niet als het over tv-kijken gaat. We willen al onze klanten voortdurend de beste tv-ervaring bieden. Dat kan helaas niet meer met de oudere decoders. Zo had je al sinds december 2017 geen toegang meer tot extra zenderpakketten als Play of Play More. Ondertussen kunnen ze ook geen updates of nieuwigheden meer aan.

Tip

  • De naam van de decoder staat op de voorkant onderaan links.
  • Je herkent ze ook aan het oude digimenu
  • Dit gaat uitsluitend over de grijze digiboxen met 3 stickers (wit-groen-geel) aan de onderkant.

2 reacties op “Je oude decoder zal vanaf 30/06/2020 niet meer werken!”

    1. Beste Jos, gaat het om een grijze of zwarte digicorder? Als het een zwarte is, kan je deze nog gebruiken. Is het een grijze? Dan raad ik je aan even binnen te springen bij een AUVA winkel. Via deze link vind je een overzicht terug per van al onze winkels: http://www.reparaties.auva.be/contact/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *